NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 20 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Tesla-eigenaren konden door storing auto niet in komen of starten 20 november 2021 08:39 20-11-21 08:39 Laatste update: 17┬áminuten geleden Update: 17┬áminuten geleden 49 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Door een storing bij Tesla werkte vrijdag de app van de autofabrikant niet naar behoren. Daardoor konden sommige Tesla-eigenaren hun voertuig niet in komen of starten, meldt onder meer BBC News. De Tesla-app wordt door bestuurders als een soort sleutel gebruikt om hun auto te ontgrendelen en te starten.Tientallen eigenaren spreken op sociale media over het zien van een foutmelding in de mobiele app, waardoor ze geen verbinding konden maken met hun voertuigen. De klachten kwamen van over de hele wereld, maar niet iedere bestuurder heeft er last van gehad.Enkele uren nadat de storing ontstond waren de problemen opgelost. Tesla-eigenaar Elon Musk heeft zijn excuses aangeboden. “We zullen maatregelen nemen zodat dit niet nog een keer kan gebeuren”, schrijft hij op Twitter. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here