NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 20 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Rockstar Games zegt sorry voor problemen met Grand Theft Auto-remasters 20 november 2021 08:20 20-11-21 08:20 Laatste update: 47 minuten geleden Update: 47 minuten geleden 5 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Rockstar Games heeft vrijdag zijn excuses aangeboden voor de staat waarin de remasters van drie Grand Theft Auto-spellen op de markt zijn gebracht. De uitgever belooft een update uit te brengen die de technische problemen moet oplossen. Rockstar Games bracht eerder deze maand remakes uit van de klassieke games Grand Theft Auto III uit 2001, Grand Theft Auto: Vice City uit 2003 en Grand Theft Auto: San Andreas uit 2004. De games zijn op het gebied van graphics en gameplay verbeterd. Spelers klagen echter massaal over technische problemen.”De remasters van deze klassieke games zijn uitgebracht in een staat die niet voldoet aan onze kwaliteitsnormen of de normen die onze fans verwachten”, schrijft Rockstar Games in een verklaring op de website. Volgens de uitgever ontstonden de technische problemen met de games onverwacht.Rockstar Games zegt dat er plannen zijn om problemen aan te pakken en “elke game in de toekomst te verbeteren”. “Met elke geplande update zullen de games het kwaliteitsniveau bereiken dat ze verdienen”, aldus het bedrijf.Vanwege de komst van de remakes werden de klassieke versies van de games uit de digitale winkels verwijderd. De uitgever heeft vanwege de problemen besloten deze voorlopig weer terug te plaatsen. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here