NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voetbal Formule 1 Wielrennen Meer Sport Spellen , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Zaterdag 20 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Hamilton pakt pole voor Grand Prix van Qatar, Verstappen start als tweede 20 november 2021 16:04 20-11-21 16:04 Laatste update: een minuut geleden Update: een minuut geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Lewis Hamilton begint de Grand Prix van Qatar zondag van poleposition. Max Verstappen start de race op het Losail International Circuit naast zijn grote titelconcurrent op de eerste startrij. Volg Formule 1-nieuws VolgenOntvang meldingen bij belangrijke ontwikkelingen rondom Formule 1 Valtteri Bottas reed in de tweede Mercedes naar de derde startplaats. De Fin begint de race met Pierre Gasly in de AlphaTauri naast zich op de eerste startrij.Hamilton reed een tijd van 1.20,827 en was daarmee ruim sneller dan Verstappen, die 0,455 seconde moest toegeven op de Engelsman. Het slot van de kwalificatie verliep enigszins chaotisch omdat Gasly met een lekke band stil kwam te staan op het rechte stuk. Sergio Pérez kan zijn teamgenoot niet ondersteunen in de race. De Mexicaan slaagde er niet in de top tien van de kwalificatie te halen en begint zondag als elfde. Het was al de derde keer dit seizoen dat Pérez Q3 niet haalde.Verstappen en Hamilton zijn met nog drie races te gaan verwikkeld in een intense strijd om het kampioenschap. De Nederlander heeft nog een voorsprong van veertien punten op zijn Britse rivaal. Na Qatar volgen er nog Grands Prix in Saoedi-Arabië en Abu Dhabi.De Grand Prix van Qatar begint zondag om 15.00 uur. Log in voor meer gratis F1-artikelen Moeten coureurs zich uitspreken over mensenrechten in Qatar? ‘Je hebt impact’ Red Bull dreigt met protest tegen vleugel Mercedes: ‘We zien flexibiliteit’ Vijf vragen aan Ho-Pin Tung: ‘Race wordt gedomineerd door bandenslijtage’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here