NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Vrijdag 19 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Prinses Charlène in kliniek opgenomen, prins Albert ontkent relatieproblemen 19 november 2021 14:15 19-11-21 14:15 Laatste update: 2 uur geleden Update: 2 uur geleden 11 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Prinses Charlène van Monaco is opgenomen in een kliniek omdat ze oververmoeid is. Haar echtgenoot prins Albert vertelde donderdag al dat de prinses uitrust op een plek buiten Monaco en laat een dag later aan het Amerikaanse tijdschrift People weten dat het om een kliniek gaat. De 43-jarige Charlène keerde ruim een week geleden na zes maanden terug bij haar gezin in het prinsdom. De prinses verbleef noodgedwongen langer in haar geboorteland Zuid-Afrika omdat ze meerdere keren geopereerd moest worden vanwege een keel-, neus- en oorinfectie.Volgens Albert was ze bij thuiskomst zowel mentaal als fysiek oververmoeid. “De eerste paar uur nadat ze terug was ging het redelijk goed, maar daarna werd duidelijk dat het helemaal niet goed met haar ging”, vertelt de 63-jarige prins.Geruchten dat het huwelijk van de twee op springen staat, ontkent Albert. “Ik zal dit vast nog een aantal keer moeten zeggen, maar dit heeft niets met onze relatie te maken. Dat wil ik heel duidelijk maken.” Fysiek en mentaal uitgeput Wat dan wel de oorzaak van de oververmoeidheid van zijn vrouw is, wil de prins niet zeggen. Dat zijn “verschillende factoren die privé zijn”, aldus Albert. “Ze was overduidelijk fysiek en mentaal uitgeput. Ze voelde zich overweldigd en kon haar officiële taken, het dagelijkse leven en het gezinsleven niet aan.”Volgens de prins koos zijn echtgenote er zelf voor om zich in een kliniek ergens in Europa op te laten nemen. Albert is van plan haar daar met hun twee kinderen op te zoeken. Hij verwacht dat de behandeling meerdere weken gaat duren, maar kan geen precieze tijdsindicatie geven.”Charlène heeft nooit om deze problemen gevraagd, maar ze zijn er helaas. We hebben ruimte en privacy nodig om ze aan te pakken. Dus ik smeek iedereen om dat te begrijpen en mijn familie de komende weken met rust te laten.” , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here