NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Donderdag 18 november 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Koningspaar bij gesprek over migratievraagstukken in kader Grieks staatsbezoek 18 november 2021 17:16 18-11-21 17:16 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 47 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn zich aan het voorbereiden op het staatsbezoek aan Griekenland van volgende maand. Het koningspaar heeft donderdagmiddag een achtergrondgesprek over migratievraagstukken in het land bijgewoond.Bij het gesprek waren behalve de koning en koningin ook vertegenwoordigers van het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Justitie en Veiligheid en verscheidene ngo’s die in Griekenland actief zijn aanwezig. Ze kwamen bijeen op Paleis Huis ten Bosch.Willem-Alexander en Máxima zijn, als de dan geldende coronamaatregelen het toelaten, van 13 tot en met 15 december in Griekenland. Het is het tweede staatsbezoek in korte tijd: eerder deze maand was het koningspaar nog in Noorwegen. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here