NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , 30Walrus slaapt in Den Helder op onderzeeboot van de Walrusklasse Walrus slaapt in Den Helder op onderzeeboot van de Walrusklasse Het dier ligt op een boot die toevallig tot de Walrusklasse behoort. De afgedreven walrus werd in de afgelopen weken al vaker gespot in het Waddengebied. Gepubliceerd op 26 oktober 2021 13:41 17 NUjij-reacties reacties Video delen: , Aanbevolen video's Net Binnen NUjij-reactiesReacties 00:30Walrus slaapt in Den Helder op onderzeeboot van de Walrusklasse00:45Labrador in Australië ‘kust’ nieuwsgierige walvishaai00:35Spaanse vissers vangen enorme maanvis van 2.000 kilo00:32Amerikaanse vrijwilligers bevrijden schildpad van 227 kilo00:41Bijzondere beelden tonen hoe groep bultruggen op krill jaagt00:44Voor het eerst in 80 jaar beloega gespot bij Seattle00:57Heilige Franciscus, knuffels en snoepjes: zo is Dierendag ontstaan00:38Vrijwilligers redden gestrande jonge orka in Rusland 02:10Viroloog: ‘Ongevaccineerden op eiland zetten ideaal, maar niet acceptabel’00:32Hevige overstromingen teisteren Siciliaanse stad Catania01:25Het belangrijkste nieuws van dinsdag in 1,5 minuut02:25Inflatie: waarom prijsstijgingen niet per se slecht nieuws zijn00:32Koeman reageert op boze Barça-fans: ‘Geen normen en waarden’02:38Is de dominante deltavariant de definitieve coronavariant?00:29Benzinetank explodeert in China, twee doden00:30Walrus slaapt in Den Helder op onderzeeboot van de Walrusklasse Kon niet inloggen in NUjij. Probeer het later nog eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here