NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , 130Viroloog: ‘Ongevaccineerden op eiland zetten ideaal, maar niet acceptabel’ Viroloog: 'Ongevaccineerden op eiland zetten ideaal, maar niet acceptabel' De coronacijfers lopen op. Moeten we toe naar aparte maatregelen voor ongevaccineerden? Viroloog Ab Osterhaus: “Je kunt ongevaccineerden niet op een eiland zetten. Dat zou de ideale oplossing zijn, maar dat is niet acceptabel.” Gepubliceerd op 27 oktober 2021 07:54 0 NUjij-reacties reacties Video delen: , Aanbevolen video's Net Binnen NUjij-reactiesReacties 02:10Viroloog: ‘Ongevaccineerden op eiland zetten ideaal, maar niet acceptabel’02:38Is de dominante deltavariant de definitieve coronavariant?00:49Bergen met medisch afval in Jakarta door pandemie01:56De Jonge verwacht geen snel afscheid van ‘hooguit vervelende’ coronapas03:13Kritiek op Britse corona-aanpak: dit deed Johnson01:20Waarom we mogelijk met een steviger griepseizoen te maken krijgen00:37Duizenden mensen lopen coronaprotestmars door Amsterdam02:26Zo zorg je ervoor dat de ‘verplichte’ drie zoenen niet terugkomen 02:10Viroloog: ‘Ongevaccineerden op eiland zetten ideaal, maar niet acceptabel’00:32Hevige overstromingen teisteren Siciliaanse stad Catania01:25Het belangrijkste nieuws van dinsdag in 1,5 minuut02:25Inflatie: waarom prijsstijgingen niet per se slecht nieuws zijn00:32Koeman reageert op boze Barça-fans: ‘Geen normen en waarden’02:38Is de dominante deltavariant de definitieve coronavariant?00:29Benzinetank explodeert in China, twee doden00:30Walrus slaapt in Den Helder op onderzeeboot van de Walrusklasse Kon niet inloggen in NUjij. Probeer het later nog eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here