NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 27 oktober 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Verdachte in Mac Miller-zaak bekent dat hij fentanyl verkocht 27 oktober 2021 07:48 27-10-21 07:48 Laatste update: 34 minuten geleden Update: 34 minuten geleden 1 NUjij-reactie reactie Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De man die ervan verdacht wordt indirect dodelijke pillen in 2018 aan Mac Miller te hebben geleverd, heeft deels bekend. Dat meldt TMZ. De pillen bevatten de stof fentanyl, zonder dat Miller ervan afwist. Deze stof leidde in combinatie met cocaïne en alcohol tot het overlijden van Miller. Walter geeft toe dat hij wist dat de pillen fentanyl bevatten. Volgens de aanklagers wil de man, Stephen Walter, met de bekentenis een deal met justitie maken. In ruil daarvoor zou hij op strafvermindering hopen. Door zijn bekentenis werd in ieder geval al een andere aanklacht (drugshandel) laten vallen.Experts schatten echter in dat Walter alsnog een celstraf van meer dan twintig jaar zou kunnen krijgen.Walter staat samen met Cameron James Pettit centraal in de zaak rondom het overlijden van Miller. Pettit zou de dealer van Miller zijn geweest. Miller vroeg Pettit op de avond van zijn overlijden naar oxycodonpillen. Pettit kreeg deze pillen niet veel later van zijn leverancier Walter. Mac Miller overleed op 7 september 2018 op 26-jarige leeftijd. , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here