NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Games Reviews , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 27 oktober 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Twitter heeft minder last van Apple-beperking dan concurrenten 27 oktober 2021 07:17 27-10-21 07:17 Laatste update: 51┬áminuten geleden Update: 51┬áminuten geleden 0 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De privacy-aanpassing die techbedrijf Apple heeft doorgevoerd in de nieuwste versie van zijn mobiele besturingssysteem, heeft slechts een “bescheiden effect” op de advertentie-inkomsten van Twitter. Dat blijkt uit de recentste kwartaalcijfers van het bedrijf, die grotendeels aan verwachtingen van analisten voldeden. Apple voerde in de laatste update van iOS 14.5 een wijziging door. Mensen moeten sinds die versie expliciet instemmen om in een app gevolgd te kunnen worden. Gebruikers zijn doorgaans minder geneigd dit te doen, wat het voor bedrijven die geld verdienen met advertenties moeilijker maakt gerichte advertenties te plaatsen.Volgens Twitter zal de impact van de Apple-wijzigingen op de resultaten voortdurend bescheiden blijven. Het bedrijf geeft geen details, maar de problemen lijken met die uitspraak wel minder groot dan bij andere socialemediabedrijven, zoals Snap en Facebook. Bij hen liepen de inkomsten een deuk op, omdat het moeilijker is geworden de effectiviteit van advertenties te meten.Twitter meldt dat het 211 miljoen dagelijkse gebruikers had in het derde kwartaal. Dat zijn er 5 miljoen meer dan in de voorgaande periode. Op jaarbasis gaat het om een stijging met 13 procent. Volgens Twitter zit de groei hem in de voortdurende productverbeteringen en wereldwijde conversaties rond actuele gebeurtenissen. Twitter, dat vorig jaar groeide dankzij het gedoe rond de Amerikaanse verkiezing en belangstelling voor de wereldwijde coronapandemie, heeft sindsdien een gestage groei weten vast te houden. Rechtszaken kostten honderden miljoenen Het bedrijf sloot het kwartaal wel af met een verlies van 537 miljoen dollar (463 miljoen euro). Het bedrijf was 766 miljoen dollar kwijt aan schikkingen van rechtszaken. Daaronder was een kwestie met aandeelhouders die moesten worden gecompenseerd. Twitter zou in 2014 een te optimistisch beeld van de toekomst hebben geschetst.De inkomsten in het huidige kwartaal komen volgens het bedrijf uit tussen de 1,5 miljard dollar en 1,6 miljard dollar, zei het bedrijf. Daarmee zou het concern aan de gemiddelde verwachtingen voldoen. , Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here