NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , 180Tony Junior zet tatoeage op eigen hand Tony Junior zet tatoeage op eigen hand Gepubliceerd op 25 oktober 2021 18:13 1 NUjij-reactie reactie Video delen: , Aanbevolen video's Net Binnen NUjij-reactiesReacties 00:45Zo klonk de noodoproep vanaf de filmset in VS na dodelijk schietincident03:00Tony Junior zet tatoeage op eigen hand01:17Waarom losse flodders ook gevaarlijk kunnen zijn02:26Stuntman over werk op filmset: zo wordt er met wapens omgegaan00:42Helikopter filmt set waar Alec Baldwin cameravrouw doodschoot02:37Hoe duettenkoning Elton John artiesten helpt (en de kassa laat rinkelen)00:45Geblinddoekte Adele waagt zich aan authentieke Britse gerechten00:26Sneijder verrast echtpaar met Arabisch liedje 00:55Australische voetballer uit de kast: ‘Dubbelleven was uitputtend’02:10Viroloog: ‘Ongevaccineerden op eiland zetten ideaal, maar niet acceptabel’00:32Hevige overstromingen teisteren Siciliaanse stad Catania01:25Het belangrijkste nieuws van dinsdag in 1,5 minuut02:25Inflatie: waarom prijsstijgingen niet per se slecht nieuws zijn00:32Koeman reageert op boze Barça-fans: ‘Geen normen en waarden’02:38Is de dominante deltavariant de definitieve coronavariant?00:29Benzinetank explodeert in China, twee doden Kon niet inloggen in NUjij. Probeer het later nog eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here