NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , 146Stuntman over werk op filmset: zo wordt er met wapens omgegaan Stuntman over werk op filmset: zo wordt er met wapens omgegaan Er is nog veel onduidelijk over het tragische ongeval op de filmset van Rust. Alec Baldwin schoot per ongeluk een cameravrouw dood tijdens opnames. De Vlaamse stuntman Olivier Bisback vertelt hoe er op een filmset wordt gewerkt met wapens. Gepubliceerd op 22 oktober 2021 18:58 46 NUjij-reacties reacties Video delen: , Aanbevolen video's Net Binnen NUjij-reactiesReacties 00:45Zo klonk de noodoproep vanaf de filmset in VS na dodelijk schietincident03:00Tony Junior zet tatoeage op eigen hand01:17Waarom losse flodders ook gevaarlijk kunnen zijn02:26Stuntman over werk op filmset: zo wordt er met wapens omgegaan00:42Helikopter filmt set waar Alec Baldwin cameravrouw doodschoot02:37Hoe duettenkoning Elton John artiesten helpt (en de kassa laat rinkelen)00:45Geblinddoekte Adele waagt zich aan authentieke Britse gerechten00:26Sneijder verrast echtpaar met Arabisch liedje 02:10Viroloog: ‘Ongevaccineerden op eiland zetten ideaal, maar niet acceptabel’00:32Hevige overstromingen teisteren Siciliaanse stad Catania01:25Het belangrijkste nieuws van dinsdag in 1,5 minuut02:25Inflatie: waarom prijsstijgingen niet per se slecht nieuws zijn00:32Koeman reageert op boze Barça-fans: ‘Geen normen en waarden’02:38Is de dominante deltavariant de definitieve coronavariant?00:29Benzinetank explodeert in China, twee doden00:30Walrus slaapt in Den Helder op onderzeeboot van de Walrusklasse Kon niet inloggen in NUjij. Probeer het later nog eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here