,

In een veilige omgeving zonder risico’s uitproberen hoe het is om te beleggen en nog mooie prijzen (lees: een dag leven als miljonair) winnen ook? Speel dan mee met het RTL Z Beursspel. Vanaf donderdag 28 oktober leren we jou als startende belegger online en in wekelijks twee Beursspel TV-uitzendingen (donderdag 9:45 en vrijdag 9:15) beleggen.

Beleggingsexpert Janneke Willemse licht in haar “Beleggen voor Beginners” thema’s uit waar je als beginnende belegger het fijne van moet weten. In het item ‘De 10 Geboden’ bespreekt Jim Tehupuring tien zaken waarvan je, voordat je de beurs op gaat, op de hoogte moet zijn. En in de reeks ‘Verstandig Beleggen’ komen professionele beleggers als Willem Middelkoop en Martijn Rozemuller aan het woord.

Op maandag 1 november wordt de gong op het Beurssplein geslagen, het startsein voor het RTL Z Beursspel. Aanmelden en alvast met €100.000 speelgeld oefenen, is nu al mogelijk.

Schrijf je hier in voor het Beursspel. 

,

,

Inschrijven en meespelen is tijdens de volledige speelperiode van maandag 1 november t/m vrijdag 10 december mogelijk. Na afloop van het RTL Z Beursspel blijft je portefeuille toegankelijk, waardoor je ook na die tijd kunt blijven oefenen met beleggen.

,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here