,

Nadat investeringsmaatschappij Blackstone een meerderheidsbelang in SpanX kocht, werd de waarde van het modemerk op 1,2 miljard dollar geschat.

21 jaar

Vorige week bedankte de 50-jarige eigenaresse en oprichtster Sara Blakely haar medewerkers tijdens een feest voor hun inspanningen in de afgelopen decennia. Blakely richtte SpanX 21 jaar geleden op met 5000 dollar (4300 euro) spaargeld. Op een dag zou het bedrijf 20 miljoen dollar waard zijn, voorspelde ze. Mensen lachten haar uit.

,

“Hier vandaag staan en nadenken over wat we hebben kunnen creëren door authentiek en vriendelijk te zijn en geweldige producten te leveren in een zeer mannelijke zakelijke ruimte markeert een belangrijk moment voor vrouwelijke ondernemers”, zei Blakely in een toespraak die ook op Instagram verscheen:

,

,

,

Bestemming naar keuze

Ze draaide aan een wereldbol en vertelde toen dat ze voor al haar medewerkers twee eersteklastickets heeft gekocht naar een bestemming naar keuze. “Als je op reis gaat, wil je lekker dineren en in een mooi hotel overnachten, dus krijgen jullie allemaal 10.000 dollar”, voegde Blakely eraan toe.

“Dit is een groot moment voor jullie allemaal”, zei Blakely. “Ik wil proosten op de vrouwen die voorgingen en alle vrouwen in de wereld die deze kans niet gehad hebben.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here