NU.nl

, Ga naar de inhoud

,

,

NU.nl heeft je steun nodig

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Zo werkt het

, Woensdag 27 oktober 2021

|

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

,

Koningin Elizabeth heeft nacht in ziekenhuis doorgebracht

,

De Britse koningin Elizabeth heeft de nacht van woensdag op donderdag in het ziekenhuis doorgebracht, melden bronnen rond Buckingham Palace. Donderdag ging het beter met de 95-jarige koningin en kon ze weer naar huis, waar ze “lichte taken” heeft volbracht. Wat er met Elizabeth aan de hand is, is niet bekendgemaakt.

Een bezoek aan Noord-Ierland werd deze week afgeblazen en haar artsen adviseerden Elizabeth om “enkele dagen rust te nemen”, meldde Buckingham Palace eerder. De vorstin zou het advies met tegenzin hebben geaccepteerd.

Het medische advies werd uitgebracht nadat Elizabeth enkele dagen geleden met een wandelstok was gezien tijdens een bezoek aan Westminster Abbey. Het is onduidelijk waarom ze die loophulp destijds nodig had.

De laatste keer dat Elizabeth met een wandelstok werd gezien, was in 2013. Toen was ze herstellende van een knieoperatie. Datzelfde jaar bracht ze naar verluidt een nacht in het ziekenhuis door vanwege buikgriep.

,

NUshop

,

NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here