NU.nl

, Ga naar de inhoud

,

,

NU.nl heeft je steun nodig

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Zo werkt het

, Woensdag 27 oktober 2021

|

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

,

Koningin Elizabeth accepteert medisch advies met tegenzin en annuleert reis

,

De Britse koningin Elizabeth heeft met tegenzin een medisch advies opgevolgd en zal een geplande trip naar Noord-Ierland afzeggen. Volgens persbureau AP heeft het Britse koningshuis niet bekendgemaakt met welke gezondheidsproblemen Elizabeth kampt.

De 95-jarige koningin zou over het algemeen “in goeden doen” zijn, maar is wel teleurgesteld dat ze de dienstreis voortijdig moet afbreken.

“De koningin doet de allerhartelijkste groeten aan de mensen in Noord-Ierland. Ze hoopt er snel weer naartoe te kunnen.”

Het medische advies is uitgebracht nadat Elizabeth enkele dagen geleden met een wandelstok was gezien tijdens een bezoek aan Westminster Abbey. Het is onduidelijk waarom ze die loophulp destijds nodig had.

De laatste keer dat Elizabeth met een wandelstok werd gezien was in 2013. Toen was ze herstellende van een knieoperatie. De koningin houdt op dit moment rust in haar woonverblijf op Buckingham Palace.

,

NUshop

,

NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here