NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , 32Koeman reageert op boze Barça-fans: ‘Geen normen en waarden’ Koeman reageert op boze Barça-fans: 'Geen normen en waarden' Koeman vindt dat de mensen die hem belaagd hebben 'slecht zijn opgevoed en dat het ze ontbreekt aan normen en waarden', zo zei hij dinsdag op een persconferentie. Gepubliceerd op 26 oktober 2021 17:56 9 NUjij-reacties reacties Video delen: , Aanbevolen video's Net Binnen NUjij-reactiesReacties 00:32Koeman reageert op boze Barça-fans: ‘Geen normen en waarden’01:54Terugblik F1: Waarom de ‘agressieve’ pitstops werkten voor Verstappen00:35Gezichtsherkenning op telefoon herkent toegetakelde Verhoeven niet02:49Terugblik: ‘Heroïsche zege goed voor reputatie Verhoeven’00:34Barcelona-fans belagen auto Koeman na verlies tegen Real Madrid01:35Verhoeven: ‘Het doet wat met me dat de kinderen mijn gezicht zo zien’03:11Waarom de voorbereiding van Ben Saddik op Verhoeven niet ideaal was01:54Verhoeven: ‘Het kost zoveel energie om boos op Ben Saddik te blijven’ 02:10Viroloog: ‘Ongevaccineerden op eiland zetten ideaal, maar niet acceptabel’00:32Hevige overstromingen teisteren Siciliaanse stad Catania01:25Het belangrijkste nieuws van dinsdag in 1,5 minuut02:25Inflatie: waarom prijsstijgingen niet per se slecht nieuws zijn00:32Koeman reageert op boze Barça-fans: ‘Geen normen en waarden’02:38Is de dominante deltavariant de definitieve coronavariant?00:29Benzinetank explodeert in China, twee doden00:30Walrus slaapt in Den Helder op onderzeeboot van de Walrusklasse Kon niet inloggen in NUjij. Probeer het later nog eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here