NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 27 oktober 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Kinderen Angelina Jolie geen fan van haar uiterlijk in nieuwe film Eternals 20 oktober 2021 12:15 20-10-21 12:15 Laatste update: 20 oktober 2021 13:42 Update: 20-10-21 13:42 8 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , De kinderen van Angelina Jolie zijn geen fan van het uiterlijk van hun moeder in haar nieuwe film Eternals. De actrice vertelde tijdens de première aan Entertainment Tonight dat de kleding die ze in de film draagt, thuis niet in de smaak valt. “Zou jij je moeder dat graag zien dragen?”, grapte Jolie. “Ze hebben de film nog niet gezien, maar hun moeder loopt rond in een gouden spandex pakje met gouden haar. Zij denken: wat doe jij voor werk? Wat ben jij? Trek maar snel je badjas weer aan.”Hoewel de kinderen hun moeder dus niet graag in de outfit zien, waren vijf van de zes wel aanwezig tijdens de première. Alleen de zeventienjarige Pax liet verstek gaan. 30Bekijk Angelina Jolie in een teaser van Eternals Jolie stak kinderen in vintagekleding Jolie had Maddox (20), Zahara (16), Shiloh (15), Knox (13) en Vivienne (13) voor de gelegenheid in vintagekledij gestoken, die deels bestond uit jurken die ze zelf eerder op de rode loper heeft gedragen. Zahara verscheen in de jurk die haar moeder in 2014 bij de uitreiking van de Oscars droeg.Jolie speelt in de Marvel-film Eternals de rol van Thena. Ze is samen met onder anderen Salma Hayek, Kit Harington en Gemma Chan te zien. Angelina Jolie bij de uitreiking van de Oscars in 2014 in dezelfde jurk die haar dochter Zahara tijdens de première van Eternals droeg. Angelina Jolie bij de uitreiking van de Oscars in 2014 in dezelfde jurk die haar dochter Zahara tijdens de première van Eternals droeg. Foto: BrunoPress , Angelina Jolie bij de uitreiking van de Oscars in 2014 in dezelfde jurk die haar dochter Zahara tijdens de première van Eternals droeg. Foto: BrunoPress , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here