NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , 158Is de dominante deltavariant de definitieve coronavariant? Is de dominante deltavariant de definitieve coronavariant? Sinds de deltavariant in ons land de overhand heeft, is het behoorlijk stil rondom mutaties. Is de deltavariant zo sterk dat het de laatste variant is? Hoogleraar coronavirologie Eric Snijder van het LUMC legt uit hoe het zit. Gepubliceerd op 26 oktober 2021 17:34 0 NUjij-reacties reacties Video delen: , Aanbevolen video's Net Binnen NUjij-reactiesReacties 02:10Viroloog: ‘Ongevaccineerden op eiland zetten ideaal, maar niet acceptabel’02:38Is de dominante deltavariant de definitieve coronavariant?00:49Bergen met medisch afval in Jakarta door pandemie01:56De Jonge verwacht geen snel afscheid van ‘hooguit vervelende’ coronapas03:13Kritiek op Britse corona-aanpak: dit deed Johnson01:20Waarom we mogelijk met een steviger griepseizoen te maken krijgen00:37Duizenden mensen lopen coronaprotestmars door Amsterdam02:26Zo zorg je ervoor dat de ‘verplichte’ drie zoenen niet terugkomen 02:10Viroloog: ‘Ongevaccineerden op eiland zetten ideaal, maar niet acceptabel’00:32Hevige overstromingen teisteren Siciliaanse stad Catania01:25Het belangrijkste nieuws van dinsdag in 1,5 minuut02:25Inflatie: waarom prijsstijgingen niet per se slecht nieuws zijn00:32Koeman reageert op boze Barça-fans: ‘Geen normen en waarden’02:38Is de dominante deltavariant de definitieve coronavariant?00:29Benzinetank explodeert in China, twee doden00:30Walrus slaapt in Den Helder op onderzeeboot van de Walrusklasse Kon niet inloggen in NUjij. Probeer het later nog eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here