NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , 145Inflatie: waarom prijsstijgingen niet per se slecht nieuws zijn Inflatie: waarom prijsstijgingen niet per se slecht nieuws zijn De coronacrisis heeft het leven de afgelopen maanden veel duurder gemaakt en daar zal volgens experts nog niet meteen een einde aan komen. Ook door andere oorzaken stijgt de inflatie, zoals een hoge gasprijs en het opnieuw opstarten van de wereldhandel. Maar een prijsstijging hoeft niet per se slecht nieuws te zijn. In deze video leggen we uit waarom. Gepubliceerd op 26 oktober 2021 19:00 62 NUjij-reacties reacties Video delen: , Aanbevolen video's Net Binnen NUjij-reactiesReacties 02:25Inflatie: waarom prijsstijgingen niet per se slecht nieuws zijn02:29Hoe Britse royals het klimaatdebat proberen te beïnvloeden03:13Kritiek op Britse corona-aanpak: dit deed Johnson02:03Zo verliep de fatale avond van de door agent vermoorde Sarah Everard02:26Zo zorg je ervoor dat de ‘verplichte’ drie zoenen niet terugkomen03:27Waarom 1 miljard euro voor woningbouw helpt (maar geen oplossing is)02:08Onderzeeboten en miljarden: waarom Frankrijk boos is op VS, VK en Australië03:33Spannende strijd in Duitsland: dit zijn de mogelijke opvolgers van Merkel 02:10Viroloog: ‘Ongevaccineerden op eiland zetten ideaal, maar niet acceptabel’00:32Hevige overstromingen teisteren Siciliaanse stad Catania01:25Het belangrijkste nieuws van dinsdag in 1,5 minuut02:25Inflatie: waarom prijsstijgingen niet per se slecht nieuws zijn00:32Koeman reageert op boze Barça-fans: ‘Geen normen en waarden’02:38Is de dominante deltavariant de definitieve coronavariant?00:29Benzinetank explodeert in China, twee doden00:30Walrus slaapt in Den Helder op onderzeeboot van de Walrusklasse Kon niet inloggen in NUjij. Probeer het later nog eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here