NU.nl

, Voorpagina Ga naar de inhoud

,

,

,

NU.nl
NU.nl heeft je steun nodig

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Zo werkt het

, Woensdag 27 oktober 2021

|

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

,

Indiër laat dubbelganger door cobra doodbijten voor levensverzekering

Indiër laat dubbelganger door cobra doodbijten voor levensverzekering

,

Een man uit India heeft een dubbelganger door een cobra dood laten bijten om zo het geld van zijn eigen levensverzekering op te kunnen strijken. De 54-jarige man zette zijn eigen dood in scène voor een uitkering van omgerekend 4,3 miljoen euro.

De Indiër had een arme man die op hem leek laten vermoorden met een beet van een cobra. De fraude werd ontdekt nadat de betrokken levensverzekeringsmaatschappij de politie om onderzoek had gevraagd.

De politie kwam erachter dat mensen in de buurt van de man tegenstrijdige informatie gaven. De agenten trokken ook telefoontjes na en ontdekten dat de man nog leefde. Hij had zich eerder voorgedaan als zijn eigen neef toen zijn vermeende lichaam in het ziekenhuis werd geïdentificeerd.

De man en vier handlangers zijn aangehouden. De Amerikaanse levensverzekering had al argwaan omdat hij vier jaar eerder de dood van zijn vrouw in scène had gezet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here