,

Wat is het juiste moment om aandeel ‘X’ of obligatie ‘Y’ te kopen? Een best pittige vraag die veel beleggers bezighoudt. We kunnen nu eenmaal niet in een glazenbol de toekomst met 100% zekerheid voorspellen. Moet je dus juist wachten tot de koersen zijn gezakt of ben je dan te laat? “Het is net voetbal”, aldus Janneke. Hoe dat zit, legt ze in onderstaande video uit.

‘Beleggen voor Beginners’ maakt deel uit van de RTL Z Beursspel Academy, de digitale collegezaal waar de basis van beleggen wordt uitgelegd. De ideale voorbereiding om goed aan de start van het RTL Z Beursspel of op de beursvloer te verschijnen.

Meld je hier aan.

,

,

Maandag 27 september t/m vrijdag 22 oktober zendt RTL Z doordeweeks dagelijks de Beursspel Academy uit (9:10 uur, 16:10 uur, 17:10 uur en 17:50 uur).

,

,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here