NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , 42Helikopter filmt set waar Alec Baldwin cameravrouw doodschoot Helikopter filmt set waar Alec Baldwin cameravrouw doodschoot Beelden vanuit een helikopter tonen de filmset waar acteur Alec Baldwin een cameravrouw doodschoot. Dat gebeurde tijdens de opnames van de nieuwe film Rust. Gepubliceerd op 22 oktober 2021 08:59 29 NUjij-reacties reacties Video delen: , Aanbevolen video's Net Binnen NUjij-reactiesReacties 00:55Australische voetballer uit de kast: ‘Dubbelleven was uitputtend’00:32Hevige overstromingen teisteren Siciliaanse stad Catania00:29Benzinetank explodeert in China, twee doden00:30Onderzoekers filmen vulkaan op La Palma met infraroodcamera00:40Tornado laat spoor van vernieling achter in Verenigde Staten00:45Zo klonk de noodoproep vanaf de filmset in VS na dodelijk schietincident00:38Catalanen vormen menselijke toren tijdens Spaans festival00:41Soedanezen blokkeren straten met brandende banden na couppoging 00:55Australische voetballer uit de kast: ‘Dubbelleven was uitputtend’02:10Viroloog: ‘Ongevaccineerden op eiland zetten ideaal, maar niet acceptabel’00:32Hevige overstromingen teisteren Siciliaanse stad Catania01:25Het belangrijkste nieuws van dinsdag in 1,5 minuut02:25Inflatie: waarom prijsstijgingen niet per se slecht nieuws zijn00:32Koeman reageert op boze Barça-fans: ‘Geen normen en waarden’02:38Is de dominante deltavariant de definitieve coronavariant?00:29Benzinetank explodeert in China, twee doden Kon niet inloggen in NUjij. Probeer het later nog eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here