NU.nl

, Ga naar de inhoud

,

,

NU.nl heeft je steun nodig

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Zo werkt het

, Woensdag 27 oktober 2021

|

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

,

Donny Roelvink en Janice Blok zijn uit elkaar

,

Realityster Donny Roelvink en zijn vriendin Janice Blok hebben hun relatie verbroken, zo bevestigt Blok vrijdag op Instagram.

“Ik ben een aantal dagen wat afwezig geweest omdat ik wat tijd voor mezelf nodig had en heb. Voor 90 procent bestaat mijn platform uit positiviteit, omdat ik ook altijd positief ben en zo in het leven sta”, schrijft Blok.

“Maar ook ik ben maar een mens, maak van alles mee en heb soms ook verdriet”, vervolgt ze. “De reden van mijn afwezigheid is dat de geruchten kloppen. Donny en ik hebben definitief besloten om een punt achter onze relatie te zetten. Wel wil ik erbij vertellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben.”

De twee zouden al langere tijd geen foto’s meer van elkaar op sociale media hebben geplaatst en Roelvink zou samen met actrice Yolanthe Cabau zijn gespot.

Volgens Blok heeft het stel geen ruzie. “Maar soms loopt het leven anders dan je verwacht. Dit is op dit moment de juiste beslissing voor ons allebei. Ik wil dit hoofdstuk dan ook graag afsluiten. Ik hoop dat jullie daar respect voor hebben en wil jullie hierbij vragen om ons hierover dan ook met rust te laten.”

Roelvink kondigde de relatie met Blok in oktober 2019 aan op Instagram. Vorig jaar maakten de twee bekend samen te gaan wonen in Amsterdam. Roelvink en Blok hebben hun sociale media beiden op privé gezet.

,

,

NUshop

,

NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here