NU.nl

, Ga naar de inhoud

,

,

NU.nl heeft je steun nodig

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Zo werkt het

, Woensdag 27 oktober 2021

|

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

,

Dochter Alec Baldwin boos op journalisten die interview willen over haar vader

,

Ireland Baldwin, de dochter van acteur Alec Baldwin, is boos op de journalisten die haar benaderd hebben met een interviewverzoek naar aanleiding van het schietincident waarbij haar vader betrokken was.

“Aan dat handjevol journalisten dat mij heeft benaderd: jullie zijn verachtelijk en gevoelloos”, schrijft de 25-jarige Ireland Baldwin op Instagram. “Iedereen die mijn nummer heeft weggegeven: verwijder het alsjeblieft en neem nooit meer contact met me op.”

Het schietincident vond plaats op de set van de film Rust. Baldwin schoot met een wapen dat diende als rekwisiet, maar in het wapen zat ook een echte kogel. Cameravrouw Halyna Hutchins overleed en regisseur Joel Souza raakte gewond. Hij mocht na een korte ziekenhuisopname weer naar huis.

Ireland wenst de familie van Hutchins veel kracht en liefde toe en wenst Souza een spoedig herstel. “En ik wou dat ik mijn vader vandaag heel stevig kon knuffelen.”

,

,

NUshop

,

NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here