NU.nl

, Ga naar de inhoud

,

,

NU.nl heeft je steun nodig

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Zo werkt het

, Woensdag 27 oktober 2021

|

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

,

Britse koningin Elizabeth is volgens premier Johnson weer aan het werk

,

De Britse koningin Elizabeth is sinds vrijdag weer aan het werk, meldt de Britse premier Boris Johnson.

Elizabeth zou weer aan haar bureau zitten, nadat ze de nacht van woensdag op donderdag in het ziekenhuis had doorgebracht. Johnson liet weten haar “de allerbeste wensen” van het Britse volk te sturen.

De 95-jarige koningin houdt volgens Buckingham Palace rust en houdt zich uitsluitend bezig met “lichte taken”. Ze werd in het ziekenhuis opgenomen voor een “inleidend onderzoek”, waarmee wordt gesuggereerd dat meer onderzoek nodig is.

Een bezoek aan Noord-Ierland werd deze week afgeblazen en haar artsen adviseerden Elizabeth om “enkele dagen rust te nemen”, meldde een woordvoerder van het koningshuis eerder. De vorstin zou het advies met tegenzin hebben geaccepteerd.

Het medische advies werd uitgebracht nadat Elizabeth enkele dagen geleden met een wandelstok was gezien tijdens een bezoek aan Westminster Abbey. Het is nog altijd onduidelijk waarom ze die wandelstok nodig had.

,

NUshop

,

NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here