NU.nl

, Ga naar de inhoud

,

,

NU.nl heeft je steun nodig

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Zo werkt het

, Woensdag 27 oktober 2021

|

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

,

Arjen Lubach had een goedaardig gezwel aan zijn schildklier

,

Arjen Lubach had vorig jaar een gezwel aan zijn schildklier. Een aantal maanden was hij bang dat het ernstig was, maar later bleek dat het om een goedaardig gezwel ging, zo vertelt de televisiemaker in het Omroep MAX-programma Sterren op het Doek.

“Mijn halve schildklier is eruit gehaald. Het bleek uiteindelijk goedaardig te zijn, dus dat is goed afgelopen, ondanks wat complicaties na de operatie”, vertelt de maker van Zondag met Lubach aan presentator Özcan Akyol.

Toen Lubach twaalf was, is zijn moeder op 41-jarige leeftijd overleden. “De dag dat de punctie-uitslag kwam en bleek dat er een gezwel zat, had ik op de dag af dezelfde leeftijd als mijn moeder toen zij hoorde dat ze ongeneeslijk ziek was.”

Donderdag werd Lubach 42 jaar, maar tijdens de opnames van Sterren op het Doek was hij nog 41. In de aflevering zegt de televisiemaker er niet gerust op te zijn geweest dat hij de 42 zou halen, omdat hij “een angstig wezen” is. “Bij elk kuchje of dingetje denk ik: nu ben ik aan de beurt.”

Tijdens de uitzending zijn drie werken van Lubach gemaakt. Eén daarvan mag hij mee naar huis nemen, de andere twee worden geveild. “Er wordt al flink geboden. Dat is fijn, want de opbrengst gaat naar KWF. Bedankt voor het kijken. De volgende keer dat je mij op tv ziet, maak ik weer grapjes over het nieuws, oké?”, schrijft Lubach op Twitter.

,

NUshop

,

NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here