NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 27 oktober 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Achterklap-updates Anouk wil weer optreden 11 oktober 2021 06:25 11-10-21 06:25 Laatste update: een uur geleden Update: een uur geleden 3 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen. 28 minuten geledenWie had dat gedacht?Anouk maakt graag muziek, maar over optreden is ze altijd duidelijk geweest: ze vindt het eigenlijk niet zo heel leuk. Toch schrijft de zangeres op Instagram dat ze nu toch echt weer zin heeft het podium op te gaan.3 uur geledenWeer in het vliegtuigGordon is verhuisd naar Dubai, maar werkt nog steeds vooral in Nederland en België, en dus vliegt de zanger regelmatig heen en weer. Het is niet bekend of hij de CO2-uitstoot compenseert.gisteren om 18:33Een naam voor de babyMaandag werd het derde kindje van dj Ryan Marciano geboren. Vandaag heeft hij op Instagram de naam van zijn tweede dochter bekendgemaakt. “Izae is er!!!”, schrijft hij naast een foto van het meisje.gisteren om 18:17Stop met groeien!Teddy, de dochter van zanger Waylon en YouTuber Bibi Breijman, groeit volgens Breijman veel te snel. Op haar Instagram Stories laat ze zien hoe het driejarige meisje wil leren schrijven. “Stop alsjeblieft met groeien”, schrijft de influencer bij de video. Maandag liet ze weten zwanger te zijn van haar tweede kindje met de zanger.gisteren om 17:18Orlando feliciteert KatyActeur Orlando Bloom feliciteert echtgenote Katy Perry op Instagram met haar 37e verjaardag. “We leven en hebben lief en dat vind ik fantastisch. Ik vier je vandaag en elke andere dag. Ik hou van je”, schrijft Bloom naast een foto waarop Perry haar verjaardagskaarsjes uitblaast.gisteren om 16:12Lekker springenYolanthe Cabau liet dinsdag het kind in zichzelf los en ging trampolinespringen met haar zesjarige zoon. Op Instagram deelt de actrice een paar foto’s waarop te zien is hoe Xess Xava volwaardige salto’s maakt en zijn moeder het bij een paar voorzichtige sprongen houdt.gisteren om 16:12gisteren om 13:16Dikke mik Het lijkt weer koek en ei tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. Na een fikse ruzie op Ibiza, gevolgd door een lange mediastilte, lijkt het stel weer volop van elkaar te genieten. Op Instagram plaatst Vaes een video waarop te zien is hoe de rapper haar vastpakt tijdens een avondje uit.gisteren om 10:19Daar is ‘ie weerZijn eigen Instagram-account heeft André Hazes de laatste tijd niet gebruikt, behalve om een post van Monique Westenberg te liken. Maar dinsdag maakt de 27-jarige zanger wel zijn opwachting op de Instagram Stories van zijn ex-verloofde. “Hij werd flink verwend”, schrijft Westenberg bij een foto van haar ex en hun zoon, die een skelter heeft gekregen voor zijn vijfde verjaardag.gisteren om 07:13Op stap met de fietsMaxime Meiland is al vroeg op stap met haar dochter Claire. Op Instagram deelt ze een video waarin te zien is hoe haar dochter voor haar uit fietst.gisteren om 04:27HufterDennis Weening deelt verdrietig nieuws op Instagram: poes Kitty is overreden en leeft niet meer. “Nadat we ons eerst een paar maanden geleden zo’n zorgen maakte omdat we haar niet konden vinden, is ze vanavond doodgereden door een of andere hufter in een auto die niet eens de moeite nam om te stoppen. Toen ik haar zag liggen op straat besefte ik pas hoeveel ik van haar hou. En ik niet alleen, want vooral de meisjes en Stella zijn ontroostbaar.”maandag om 18:19In het ziekenhuisPatricia Paay is afgelopen weekend in het ziekenhuis opgenomen wegens een complicatie aan haar heup. De televisiepersoonlijkheid kreeg eerder een nieuwe heup, maar had toch weer last van pijn. “De artsen hebben direct actie ondernomen en ik ben inmiddels al geopereerd”, schrijft Paay. “Gelukkig gaat het nu goed met mij. Mijn man komt elke dag langs. Ik moet nog even revalideren, maar ik word goed verzorgd en hoop dat ik snel naar huis mag.”maandag om 16:19HandtekeningTony Junior zit al onder de tatoeages en voegt daar maandag een speciale aan toe: eentje die hij bij zichzelf zet. De dappere actie is te zien in een video die hij deelt.180Tony Junior zet tatoeage op eigen handmaandag om 16:19maandag om 12:17Wafels etenDua Lipa woont in Engeland, maar noemt ook een ander land haar thuisland: Nederland. Haar zus Lyra Duraku woont in Amsterdam en wordt zo nu en dan met een visite van Dua Lipa verblijd. Op Instagram laat Dua Lipa zien waar ze zoal te vinden is, als ze in de hoofdstad verblijft.maandag om 11:29Portie slakkenRenate en Winston Gerschtanowitz zijn met hun gezin in Parijs. Toen de presentatrice even aan het bellen was, besloot de presentator een typisch Frans gerecht te bestellen. “Nu vind ik alles met kruidenboter al snel een succes, maar onze zoon keek ons aan alsof we een proef in Expeditie Robinson moesten doen”, schrijft Renate Gerschtanowitz op Instagram.maandag om 06:10Er is er één jarigAndré Hazes jr. is vijf jaar oud en dat moet gevierd worden. De zoon van André Hazes en Monique Westenberg krijgt in ieder geval feestelijke dierenslingers en mag vanochtend van bordjes met het gezicht van zijn held Freek Vonk eten.maandag om 04:41Een hondje erbijHélène Hendricks heeft even een momentje met de nieuwe hond in haar leven: Bobbie. Een paar weken geleden deelde ze de eerste foto van het dier en nu is te zien hoe flink hij al is gegroeid.maandag om 04:40Een man die alles kan Naast acteren blijkt Orlando Bloom ook nog eens heel handig te zijn in huis. Op Instagram deelt hij foto’s van zijn werk in de slaapkamer van zijn dochter Daisy.maandag om 04:38Het kan weerDionne Stax geniet er net als vele andere Nederlanders van dat een feestje weer kan. De presentatrice deelt een selfie met haar vriendinnen.maandag om 04:38Terug omhoog , NUshop , NUshop

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here