NU.nl

, Voorpagina Ga naar de inhoud

,

,

,

NU.nl
NU.nl heeft je steun nodig

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Zo werkt het

, Woensdag 27 oktober 2021

|

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

,

Animal Crossing: New Horizons krijgt twee grote updates met nieuwe content

Animal Crossing: New Horizons krijgt twee grote updates met nieuwe content

,

De populaire Nintendo Switch-game Animal Crossing: New Horizons krijgt begin november twee grote updates. Een van de uitbreidingen kost geld, heeft de Japanse fabrikant vrijdag aangekondigd.

In de game beheren spelers hun eigen tropische eiland, waar ze met mensachtige dieren op leven. Spelers kunnen hun woning inrichten, vissen en met personages praten, maar ook de eilanden van andere spelers bezoeken.

Sinds Animal Crossing: New Horizons vorig jaar werd uitgebracht, heeft het spel verschillende updates gekregen. Nintendo heeft nu twee nieuwe uitbreidingen aangekondigd, waardoor spelers nieuwe dingen kunnen doen op hun eiland.

De eerste uitbreiding is gratis. Spelers kunnen onder meer een caf├ę openen op de tweede verdieping van het museum, waar ze met vrienden kunnen afspreken. Ook kunnen spelers voortaan groenten verbouwen, waarmee ze vervolgens kunnen koken.

Daarnaast wordt er een nieuw personage geïntroduceerd dat spelers met een boot naar nieuwe eilanden kan brengen. Deze plekken hebben onder meer verschillende seizoenen en er kunnen nieuwe bloemen worden gevonden.

Betaalde uitbreiding is een vakantieresort

De tweede uitbreiding kost 25 euro en heet Happy Home Paradise. Daarmee kunnen spelers afreizen naar een resort van verschillende eilanden, waar ze huizen voor vakantiegangers kunnen ontwerpen en inrichten.

Ook worden er nieuwe meubels toegevoegd aan het spel en komt er een mogelijkheid om extra muren te bouwen in de huisjes. Op termijn is het mogelijk om op het hoofdeiland een school, restaurant of ziekenhuis te realiseren.

Beide updates zijn vanaf 5 november beschikbaar. Nintendo meldt dat de gratis uitbreiding de laatste gratis toevoeging aan de game is. Alle latere, grote updates gaan vermoedelijk dus geld kosten.

,

,

,

nutech

Bekijk de beste apps van de week

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here