NU.nl Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Ga naar de inhoud Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Media en Cultuur Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Wissel kleurenschemaWissel kleurenschema , Voetbal Formule 1 Wielrennen Meer Sport Spellen , Voorpagina Net binnen Meest gelezen Coronavirus Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Video Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Aandelen Verkeer Sport Voetbal Formule 1 Scorebord Spellen Tech Games Reviews Achtergrond Media en Cultuur Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap Koningshuis TV gids Overig Kind & Gezin Dieren Eten en drinken Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Thuis Vakantie Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amersfoort Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Zeeland Rotterdam Utrecht Zwolle NUfolder NUshop Tickets Blog NUlab , NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren? Zo werkt het , Woensdag 27 oktober 2021 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl , Algemeen directeur Koevermans stapt op bij Feyenoord wegens bedreigingen 27 oktober 2021 08:37 27-10-21 08:37 Laatste update: 2 minuten geleden Update: 2 minuten geleden 72 NUjij-reacties reacties Delen via Whatsapp Delen via Facebook Delen via Twitter Delen via Linkedin Delen via email , Mark Koevermans heeft besloten om per 1 december te stoppen als algemeen directeur van Feyenoord. Hoofdreden voor zijn aanstaande vertrek zijn de recente bedreigingen aan zijn adres. In een verklaring op de site van Feyenoord staat dat de 53-jarige Koevermans “na een reeks van incidenten niet langer het gevoel heeft goed te kunnen functioneren en beslissingen te kunnen nemen, zonder zich af te vragen of dit impact zal hebben op de veiligheidssituatie van hem en zijn gezin”.Koevermans ligt al enige tijd onder vuur bij de Feyenoord-aanhang, met name omdat hij een groot voorstander is van het bouwen van een nieuw stadion. Veel supporters zien het project Feyenoord City niet zitten en willen dat De Kuip de thuishaven blijft.In september van dit jaar werden de ruiten van de voordeur van Koevermans ingegooid. De afkorting RJK, die voor Rotterdamse Jongeren Kern staat, was met een spuitbus op de voordeur gespoten. Koevermans begon in 2009 als commercieel directeur Koevermans is een voormalige proftennisser die in 1991 nog de 37e plek op de wereldranglijst bezette. De Rotterdammer begon in januari 2009 als commercieel directeur bij Feyenoord en werd in de zomer van 2019 algemeen directeur na het vertrek van Jan de Jong. Eerst op interim-basis en daarna definitief.”Feyenoord zit al vanaf mijn kinderjaren in mijn hart”, zegt Koevermans. “Bij mijn aanstelling gaf ik niet voor niets en zonder overdrijving aan dat met werken voor Feyenoord voor mij een jongensdroom in vervulling ging. Daarmee is het vandaag geen fijne dag voor mij. Het doet pijn dit besluit te hebben moeten nemen.”Het is nog niet bekend wie Koevermans vanaf 1 december opvolgt als algemeen directeur. Voorzitter Toon van Bodegom van de raad van commissarissen en vice-voorzitter Gérard Moussault geven later op woensdag een toelichting op het vertrek van Koevermans. , GP-spel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here